Gedenksieraden van Impona

Over- Impona Unique Quality Jewelry

 

Impona maakt unieke sieraden en urnen met een klein aandenken van uw dierbare. Dit kan een (vinger) afdruk zijn, een klein beetje as of een ander kleine herinnering zoals een stukje stof van een kledingstuk. Er is een zeer uitgebreide collectie waar kwaliteit en uitstraling voorop staan. Alle producten worden handgemaakt door ervaren edelsmeden om een hoge kwaliteit en exclusiviteit te kunnen waarborgen.

Bij elk sieraad heeft u keuze uit een aantal opties (zelfde prijs), zoals een ander hangeroog of een andere afwerking (mat/glanzend). Zo creert u een sieraad die geheel naar wens is. Eventueel kunt u nog extra’s aan uw sieraad toevoegen zoals bijvoorbeeld: een letter- / naam-gravure. Deze Extra’s kunt u tegen meerprijs uitzoeken in het menu Extra’s.

Mocht u het sieraad of de urn net anders willen of wilt u een sieraad of urn geheel naar uw eigen ontwerp laten maken, dan is dit mogelijk. Omdat alles handgemaakt wordt, kan het ontwerp gemakkelijk aangepast worden aan uw wensen. Impona kan vrijwel al uw wensen verwezelijken.

 

Afdruksieraden
Voor de afdruk sieraden gebruikt Impona een speciale zeer gedetailleerde afdrukmassa gebruikt wat een haarscherpe afdruk geeft. Door deze duidelijke detaillering kan er van een klein stukje van de afdruk al een sieraad gemaakt worden. Er kan een sieraad gemaakt worden van een vingerafdruk, handpalm, babyhandje/voetje of van een dierenpoot. De mal blijft voor altijd behouden en hier kunnen oneindig veel sieraden uit gemaakt worden. Dit maakt de mal een kostbare aanwinst.
Er is een grote collectie afdruksieraden met een afdruk in Zilver, Geelgoud, Witgoud, Roodgoud, RVS, Titanium en Steen.

Assieraden
Impona maakt unieke sieraden met een klein beetje as van uw dierbare voor een blijvend aandenken. Er is een grote collectie in Zilver, Geelgoud, Witgoud, Roodgoud, RVS en Titanium. Er zijn sieraden met een open (as zichtbaar) en gesloten askamer. In de sieraden met een open askamer kan ook een ander klein aandenken geplaatst worden, zoals wat haar of een stukje kledingstof.

collectie aanwezig op atelier..

Er is een beperkte collectie van Impona op atelier aanwezig om te zien en te passen.

want er is zoveel mogelijk, om deze sieraden een persoonlijk tintje te geven.

Persoonlijk ken ik de collectie goed en kan ik je een goed advies geven.

 

Mocht je een specifiek sieraad eerst willen zien hoor ik dat graag!, op aanvraag kan ik het gewenste sieraad op zicht vragen.

 

En ik kijk graag op een persoonlijke manier samen met jou wat de beste optie zou kunnen zijn. koffie /thee staat klaar..

''Van emotie naar handgemaakt sieraad''...

 

Gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Ik streef ernaar om een gedenksieraad te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat. Waarbij uw wensen en gedachten samen komen in een uniek en persoonlijk sieraad.

Wat ik belangrijk vind als ontwerper/goudsmid is dat u uw wensen kenbaar kunt maken in alle rust en privacy, daarom is het prettig om een afspraak te maken. Mijn atelier is gevestigd in Best Noord-Brabant. Vlakbij Eindhoven en s'-Hertogenbosch. U bent welkom....

 

Verschillende soorten sieraden 

 

Als gedenksieraad is alles mogelijk, een herinnering gepakt in een nieuw juweel, of een ontwerp ontstaat van oud goud. U kunt uw oude goud en zilver laten omsmelten of aanpassen zodat u het weer met plezier kunt dragen in plaats van in het doosje te laten liggen. Er zijn veel mogelijkheden om een sieraad te laten maken wat geheel naar wens is en waar uw emotie wordt weerspiegeld.

 

As verwerken in een sieraad.

dat kan op diverse manieren. Zowel zichtbaar als onzichtbaar mogelijk. Alle holle ruimtes kunnen worden gevuld met as, of er kan vaak een bestaande sieraad een ruimte gemaakt worden waarin het as verwerkt kan worden. Als u het prettig vind om daarbij aanwezig te zijn, dan hoor ik dat graag en is zeker mogelijk...

 

Vingerafdruk verwerken in een sieraad.

backWanneer je een sieraad wil laten maken met een vinger afdruk van jezelf of een dierbare, dan is de afdruk belangrijk. De mooiste resultaten krijg je bij een scherpe afdruk.

Gewoon in inkt. Op papier. Dat kun je zelf..De moderne technieken waarmee ik kan werken, zorgen voor een mooi resultaat in zilver of goud.

Een herinnering in een sieraad om bij je te dragen voor elke dag..

Indien u zelf een 3d was afdruk zou willen maken kunt u op mijn Atelier een wasje/2componenten mal komen ophalen. Het resultaat van het gietsel hangt echt samen met de kwaliteit van uw afdruk of was model. Vraag gerust om informatie.