Soulmate Treasure, vingerafdruk hangers

Personaliseer uw sieraad!

Soulmate Treasure is een sieradenlijn, waarbij iedere hanger uniek wordt door het persoonlijke karakter die u hieraan toevoegt.

Wilt u de vingerafdruk van uw kind, uw partner of andere dierbare? Eventueel met de toevoeging van een gravure aan de achterzijde van de hanger. U geeft aan hoe u deze bijzondere band met uw zielsverwant wilt laten vastleggen en ons atelier zal met de uiterste zorg deze waardevolle betekenis in uw sieraad creëren. U kunt dan vol trots van uw sieraad genieten.

Op u op ideeën te brengen, zou u van de volgende momenten een persoonlijk sieraad kunnen laten maken, tw.:

  • Geboorte van uw kind           in plaats van een vingerafdruk kiest u bijvoorbeeld voor een afdruk van de handpalm of voetje
  • Verloving of huwelijk            de vingerafdruk van uw partner of 2 vingerafdrukken van u en uw partner  in elkaar versmelten of aan iedere zijde van de hanger een vingerafdruk
  • Vriendschap                               de vingerafdruk van uw vriend(in) of 2 vingerafdrukken van u en uw vriend(in) in elkaar versmelten of aan iedere zijde van de hanger een vingerafdruk
  • Gedenken                                    de vingerafdruk van uw dierbare die u is ontvallen.

De hanger is ook geschikt om as of een haarlokje in hars te verwerken (dit zou kunnen betekenen dat u dan aan de achterzijde van de hanger geen gravure kunt plaatsen).

De sieraden worden geleverd in 14K wit-, geel- of roodgoud. Uiteraard kunt u ook kleuren combineren. Deze collectie is tevens leverbaar in 925 gerhodineerd zilver.

Ons motto! ………VIER HET LEVEN!

Vreugde en verdriet gaan hand in hand. Prachtig dat u bepaalt welk moment u als een soort schatkistje bij u wilt dragen.

Soulmate Treasure (kostbare zielsverwant)

 

vingerafdruk hanger:

Heather

Deze hanger op afbeelding is gemaakt van rosé & witgoud 14k (585)

€ 599,-

Jasmine

Deze hanger op afbeelding is gemaakt van zilver 925 & 1 cubic zirkonia

€ 249,- 

Ruby

Deze hanger is gemaakt van 14k geelgoud (585)

 

€ 499,-


Bekijk de gehele collectie op atelier