Persoonlijke Trouwringen

Persoonlijke  Trouwringen geheel naar wens

 

Jullie trouwdag, een dag om nooit te vergeten. Wat is er mooier dan het bezegelen van de liefde met een persoonlijke handgemaakte trouwring? Een trouwring is een ring voor het leven en verdient daarom speciale aandacht. Want een trouwring moet passen bij u én bij uw partner.

 

Ik ontwerp en maak bijzonder trouwringen of sieraden die helemaal bij jullie persoonlijkheid past. Hebben jullie geen idee, geen probleem ik help jullie met advies op maat. Er is een basis collectie ringen aanwezig op het atelier en daarvan kunnen we samen bekijken wat de wensen zijn en wat jullie mooi vinden.

 

Misschien willen jullie geen typische set trouwringen maar een mooie briljanten ring met diamant erin verwerkt of een zegelring voor de man. Ik denk graag mee met elk budget en wens wat de mogelijkheden zijn. Of is de wens om ''oud''- goud te verwerken i.v.m. emotie daarvan. Ook dat is mogelijk.

 

En misschien vinden jullie het wel leuk om zelf of samen met mij jullie trouwringen te komen maken...ook dat is mogelijk.

 

Zijn er speciale omstandigheden of mag een van de partners geen ring om...ook daarmee kan ik helpen met advies opmaat. denk bijv. een aan hanger bijpassend bij een ring of twee armbanden  in plaats van ringen!!...

 

Maak anders vrijblijvend een afspraak :

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

meer inspiratie & verhalen: