persoonlijke trouwringen

Jullie trouwdag, een dag om nooit te vergeten. Wat is er mooier dan het bezegelen van de liefde met een persoonlijke handgemaakte trouwring? Een trouwring is een ring voor het leven en verdient daarom speciale aandacht. Want een trouwring moet passen bij u én bij uw partner.

 

Zijn jullie opzoek naar persoonlijke trouwringen?

Deze kan ik voor jullie maken. De ringen die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Het ontwerp maken we vaak samen, praktisch alles is mogelijk. Ik maak voornamelijk gebruik van geelgoud, witgoud, roodgoud, platina en diverse edelstenen.

 

De meest uiteenlopende wensen breng ik samen. Als ontwerpster sta ik klaar om jullie te helpen met een advies op maat. Tijdens het eerste gesprek, geheel vrijblijvend, kunnen we jullie wensen bespreken en kijken naar alle mogelijkheden. En misschien komen we al tot een eerste ontwerp van jullie persoonlijke trouwringen.....

 

Verschillende trouwringen

 

De ringen hoeven ook niet op elkaar te lijken. Het belangrijkst is dat ze bij ieder van jullie persoonlijk passen. De één wil wellicht een brede ring omdat die mooier bij de hand past of juist een smalle ring omdat een brede ring niet prettig zit. Dan hoef je als partner niet te kiezen voor een gelijke ring. Kies een ring die bij jou persoonlijk past. 

 

Sieraad in opdracht

Of het nu gouden,witgouden of platina trouwringen betreft, neem gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken dan tijdens een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek jullie wensen, waarna ik een prijsopgave kan opstellen. Hierna ontwerp ik de bijzondere trouwringen verder in detail, waarna ik ze in mijn eigen atelier op maat maak.