Jullie trouwdag, een dag om nooit te vergeten. Wat is er mooier dan het bezegelen van de liefde met een persoonlijke handgemaakte trouwring? Een trouwring is een ring voor het leven en verdient daarom speciale aandacht. Want een trouwring moet passen bij u én bij uw partner.

 

Zijn jullie opzoek naar persoonlijke trouwringen?

Deze kan ik voor jullie maken. De ringen die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Het ontwerp maken we vaak samen, praktisch alles is mogelijk. Ik maak voornamelijk gebruik van geelgoud, witgoud, roodgoud, platina en diverse edelstenen. De meest uiteenlopende wensen breng ik samen. Als ontwerpster sta ik klaar om jullie te helpen met een advies op maat. Tijdens het eerste gesprek, geheel vrijblijvend, kunnen we jullie wensen bespreken en kijken naar alle mogelijkheden. En misschien komen we al tot een eerste ontwerp van jullie persoonlijke trouwringen.....

 

 

Naast mijn eigen ontwerpen ben ik ook dealer van het Nederlandse trouwringen merk Aller Spanninga. Kijk ook eens op hun site www.allerspanninga.com

 

 

 

 

Een van de mogelijkheden is het ontwerpen en maken van trouwsieraden. De collectie en series van 10-line zijn zo aan te passen dat ze precies bij uw trouwjurk passen. Er kan ook een geheel uniek sieraad bijpassend bij uw jurk ontworpen worden.

 

Exclusief door Jacqueline Vugs ontworpen techniek kan ze van een stukje stof en/of kant motief van de bruidsjurk een sieraad maken.

 

Nu als actie :

Een Diamant cadeau van 0,02ct bij aankoop van een paar trouwringen

Of een leuke korting op een paar trouwringen van mijn huismerk

Beoordeling van klant ,op mijn marktplaats profiel :