Vingerafdruk met een hand-gravuren

Vingerafdruk door een hand-gravuren hoe werkt dat nu?

De naam zegt het al, dit is een gravuren wat met de hand wordt gegraveerd. Doormiddel van graveer-stekers wordt er materiaal weg gestoken waardoor mooie glanslijnen ontstaan.

 

Vingerafdruk verwerken in een sieraad

Wanneer je een sieraad wil laten maken met een vinger afdruk van jezelf of een dierbare, dan is de afdruk belangrijk. De mooiste resultaten krijg je bij een scherpe afdruk.

Gewoon in inkt. Op papier. Dat kun je zelf..De moderne technieken waarmee ik kan werken, zorgen voor een mooi resultaat in zilver of goud.

Een herinnering in een sieraad om bij je te dragen voor elke dag..

 

De kwaliteit van de afdruk is vaak belangrijk voor het resultaat, Je kan thuis zelf met een inkt-pad gewoon op papier wat afdrukken maken. Maar sommige inkt-pad vloeien te snel waardoor de afdruk een grote vlek word. Daar kun je dan geen mooi resultaat van krijgen.

Kijk goed naar de afdruk hoe ziet het eruit? en je kunt ook verschillende vingers proberen net welk patroontje je het mooiste vind/duidelijkst gebruik ik in het sieraad.

Maar twijfel je over het resultaat vraag gerust even.

 

Twijfel je welke inkt-pad je het beste kunt gebruiken?

Ik heb ook een speciaal afdruk setje deze kost € 12,50 en dat wordt weer in mindering gebracht zodra ik er een sieraad van mag maken.


Je hebt al een afdruk

Soms heb je al een afdruk en daarvan wil je een sieraad laten maken. Dat is zeker ook mogelijk. De afdruk moet dan tijdens het maken van het sieraad wel op het atelier achterblijven, wil je dit liever niet. Dan moet je deze met hele hoge resolutie inscannen hoger dan 600 dpi!!.. en naar mij mailen.

Wat kost het om een vingerafdruk te laten graveren met de hand?

De kosten zijn natuurlijk niet onbelangrijk, en dit ligt ook aan een paar factoren.

Maar om je een idee te geven : puur alleen het graveren van een vingerafdruk is al mogelijk vanaf € 189,95. Dat is excl. een sieraad.

 

En als een bestand of afdruk heel slecht is kan dat nog verbeterd worden, alleen komen er dan extra kosten bij i.v.m. tijd wat daarin gaat zitten.