Vingerafdruk door een Lazer

vingerafdruk verwerken in een sieraad

 

backWanneer je een sieraad wil laten maken met een vinger afdruk van jezelf of een dierbare, dan is de afdruk belangrijk. De mooiste resultaten krijg je bij een scherpe afdruk.

Gewoon in inkt. Op papier. Dat kun je zelf..De moderne technieken waarmee ik kan werken, zorgen voor een mooi resultaat in zilver of goud.

Een herinnering in een sieraad om bij je te dragen voor elke dag..

 

De kwaliteit van de afdruk is vaak belangrijk voor het resultaat, Je kan thuis zelf met een inkt-pad gewoon op papier wat afdrukken maken. Maar sommige inkt-pad vloeien te snel waardoor de afdruk een grote vlek word. Daar kun je dan geen mooi resultaat van krijgen.

Kijk goed naar de afdruk hoe ziet het eruit? en je kunt ook verschillende vingers proberen net welk patroontje je het mooiste vind/duidelijkst gebruik ik in het sieraad.

Maar twijfel je over het resultaat vraag gerust even.

 

Twijfel je welke inkt-pad je het beste kunt gebruiken?

Ik heb ook een speciaal afdruk setje deze kost € 12,50 en dat wordt weer in mindering gebracht zodra ik er een sieraad van mag maken.

 

zelf een vingerafdruk maken met inkt


Je hebt al een afdruk

Soms heb je al een afdruk en daarvan wil je een sieraad laten maken. Dat is zeker ook mogelijk. De afdruk moet dan tijdens het maken van het sieraad wel op het atelier achterblijven, wil je dit liever niet. Dan moet je deze met hele hoge resolutie inscannen hoger dan 600 dpi!!.. en naar mij mailen.

Vinger afdruk met Lazer hoe werkt dat nu?

Doormiddel van een lazer kan op gewenste plaats materiaal weg gehaald worden, op gewenste diepte. Groote voordeel van de lazer is, doormiddel van een computer heel precies en op moeilijke plaatsen toch een vingerafdruk te plaatsen is.

Wat kost het om een vingerafdruk te laten lazeren?

De kosten zijn natuurlijk niet onbelangrijk, en dit ligt ook aan een paar factoren.

Maar om je een idee te geven : puur alleen het Lazeren van een vingerafdruk is al mogelijk vanaf € 89,-. Dat is excl. een sieraad.

 

En als een bestand of afdruk heel slecht is kan dat nog verbeterd worden, alleen komen er dan extra kosten bij i.v.m. tijd wat daarin gaat zitten.

gedenksieraad goud as & vingerafdruk verwerkt
gedenksieraad goud as & vingerafdruk verwerkt