Workshops atelier 10-line

momenteel geen workshops! i.v.m. drukte atelier..

Workshops

 In mijn Goudsmederij, Atelier 10-Line, verzorg ik diverse cursussen en workshops. Je kunt onder persoonlijke begeleiding zelf een mooi sieraad maken. Een zilveren ring, een hanger, een paar oorbellen of een aantal stapelringen. Vanaf € 59,50

 

Al mogelijk met 2 personen!!...tot max 8 personen

Workshop  oud-goud omsmelten

Informeer eens naar de mogelijkheden, om je eigen oud goud te gieten en daar een draagbaar en dierbaar nieuw sieraad van te laten maken. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Workshop zilveren ring

 

Tijdens deze workshop ga je een persoonlijk zilveren ring maken geheel naar wens.

En beleef je een unieke ervaring!!..

Workshop zilveren hanger maken

Zagen, smeden, vijlen zijn de technieken die je gaat toepassen voor een handgemaakte en persoonlijke hanger.

 

 


deze workshops zijn een beleving..

Ik bied ook een gevarieerd workshop programma aan! Onder professionele begeleiding bied ik je mogelijkheden om kennis te maken met het geheim van de (goud-) smid..

 

Voor het maken van een persoonlijke sieraad kunt u een privé workshop boeken met bijvoorbeeld 2 of 3 personen. Ook voor het verwerken van oud goud of het hergebruiken van oude sieraden is dit een goed idee. Hiermee bewaard u vaak een dierbare herinnering.

 

Voor een leuke middag of avond kunt u in een workshop een sieraad van zilver komen maken. Een zilveren hanger of ring, het knopen van een parelcollier, of stapelringen in zilver.

 

Geschikt voor zowel individueel als in een groeps, met vriendinnen, op een familiedag of een bedrijfsuitje. Denk aan een vrijgezellenfeest en voor een teambuilding dag.

 

Of geef eens een workshop cadeau voor een verjaardag of speciale gelegenheid en kom samen met iemand die dierbaar is voor je.

workshop Cadeau-bon

 

Cadeaubon workshop sieraden maken

Een workshop is ook leuk om cadeau te

doen aan een vriendin, je moeder, dochter of collega.

Bel of mail even om een cadeaubon voor een workshop sieraden maken te bestellen.

 

reacties van klant