Workshop voor 2 personen

workshop 2 personen bij Goudsmid..


Onder professionele begeleiding kun je kennis maken met het geheim van de (goud-) smid..

 

In deze individuele workshop kun je een eigen sieraad maken. Of meewerken aan je eigen trouwringen. Ook voor het hergebruiken van oude sieraden is deze workshop geschikt. Hiermee bewaar je vaak een dierbare herinnering. De sieraden zijn weer als nieuw en naar je eigen smaak te dragen.

 

Het maken van zo’n persoonlijke sieraad kan in een privé workshop voor maximaal 2 of 3 personen. Vooraf bespreken we altijd je persoonlijke ontwerp en maken we een werkplan. Hierin zal ik duidelijk de mogelijkheden bekijken, zodat je weet waar je zelf aan kunt mee werken.

 

Privé workshop bij Jacqueline: Op afspraak dagelijks mogelijk, ook voor een workshop in het weekend of op een avond zijn er mogelijkheden.

 

Kosten

De emotionele waarde van een zelfgemaakte ring of sieraad is niet in waarde uit te drukken.. Maar de kosten zijn vaak wel te overzien. De privé workshop kosten zijn vanaf € 295,00 voor 2 personen. De kosten van de workshop zijn inclusief de ontwerp bespreking en inclusief machinale gravures. Een workshop duurt gemiddeld 5 tot 6 uur. Bovenop de workshopkosten komen nog de kosten voor het edelmetaal.

 

De materiaalkosten hangen namelijk geheel van jullie wensen af. Om een voorbeeld te noemen: het materiaal voor een paar smalle geelgouden ringen kost vanaf € 550,00 en paar witgouden vanaf € 650,00. De prijs wordt bepaald door het gewicht van de ringen en de goudkoers op dat moment. De materiaal kosten voor zilveren relatie ringen zijn vanaf 100,00 per paar.

 

Je kunt ook bestaande ringen of eigen edelmetaal gebruiken. De workshopkosten zijn dan € 495,00 inclusief ontwerp bespreking, gietkosten, machinale gravures en edelmetaal soldeer. Voor sommige ontwerpen kan het zijn dat je gegoten sieraden wilt maken, dan zijn er bijkomende gietkosten. Ook laser- of handgravures zijn bijkomende kosten. Denk eens aan een gelaserde vingerafdruk of datum, namen en handschrift gravures. Prijsopgaven van speciale tekeningen of het graveren van teksten, logo of familie wapen, doe ik na de beoordeling van de graveur.

Gietkosten € 95,00.

Lasergravure vanaf € 49,00

Handgravures vanaf € 25,00 (eenvoudig werk)

Handgravure van een familie wapen of logo vanaf € 150,00 / 400,00 Indien de workshop langer duurt dan 6 uur, komt er € 35,00 per uur bij. Deze prijzen zijn inclusief 21% btw. De workshop is inclusief thee, koffie en iets lekkers.

 

Reservering en betaling Na reservering van de workshop, ontvang je een email met de factuur en de workshop voorwaarden. De reservering wordt definitief na ontvangst van de betaling van het workshop bedrag. Daarmee accepteer je automatisch de voorwaarden waarvan je dan in kennis bent gesteld. Op de dag van de workshop dient het materiaal contant of d.m.v. pinnen te worden voldaan.

 

Bij het maken van trouwringen, sieraden met edelstenen of speciale gravures, moet je rekening houden met een extra levertijd. Deze kan oplopen tot 6 weken. Reserveer daarom tijdig je plaats aan de werkbank.

 

Informatie

Tijdens de ontwerp bespreking wordt er een keuze gemaakt voor het ontwerp en het edelmetaal, zodat we tijdens de workshop meteen aan de slag kunnen. De tijdsduur van de workshop hangt af van het ontwerp, maar is over het algemeen een dag van 10.00 – 16.00 uur. Voor een lunch kan worden gezorgd in overleg. Ook in sessies op twee avonden of dagdelen is geen bezwaar.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie over je persoonlijke mogelijkheden of heb je al ideeën en wensen?

Neem contact met me op voor meer informatie, of voor een afspraak.

 

Kom gerust vrijblijvend langs, maar bel me even vooraf.

Het atelier is geopend op afspraak en bij aanwezigheid.

Jacqueline Vugs

06-23580917