Goudsmid in Best

Goudsmid Jacqueline Vugs

 

welkom

 

Mijn naam is Jacqueline Vugs en ik ben goudsmid met een eigen atelier/Juwelier. Die ik deel samen met collega goudsmid Lonneke Keuten. Hier werk ik vol overgave aan persoonlijke opdrachten en aan mijn eigen collectie sieraden en trouwringen in zilver, goud en platina. In veel van deze ontwerpen gebruik ik de mooiste edelstenen en parels, die ik zorgvuldig uitzoek. Tevens pas ik graag uw bestaande sieraden aan of smelt ik ze om tot een nieuw sieraad.

 

Bent u op zoek naar een unieke trouwring of een bijzonder sieraad? Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen? Kom dan gerust eens langs in mijn atelier. U bent van harte welkom!

 

In mijn atelier kunt u naast mijn eigen collectie, ook de prachtige juwelen van Touche jewels Per Borup design, Eclat ,Tass Barcelona & Soulmate Treasure bewonderen.

 

Goudsmid Oranjestraat 15 Best

 

Heb je een korte vraag , of wil je snel contact. Mag je mij ook even bellen.

 

Goudsmid Jacqueline Vugs

06-23580917

 

 

 

 

 

eigen collectie

Graag ontwerp ik vanuit eigen inspiratie nieuwe juwelen, vaak gecombineerd met prachtige edelstenen &diamant

vermaken

Sieraden aanpassen ,repareren doe ik met zorg en aandacht.

 

 

goud omsmelten

Dierbare sieraden, die versleten zijn of niet meer van deze tijd kan ik omsmelten naar een juweel naar wens.