Goudsmid Jacqueline Vugs

''De plek waar emotie een juweel wordt!''

 

 

Gespecialiseerd in persoonlijke trouwringen,reparaties en het vermaken van sieraden. Persoonlijke verhalen, in een ontwerp voor een draagbaar sieraad, wat een leven lang mee gaat!

 

Dierbare opdrachten die voor iedereen uniek en bijzonder zijn. Graag bekijk ik op een persoonlijke manier wat jouw wensen zijn en laat ik alle mogelijkheden zien waarmee ik die kan vervullen.

 

Zou je graag meer willen weten? Kijk dan vast naar de vele foto’s op mijn site. Of stuur mij een e-mail voor meer informatie, dan maken we een afspraak.

 

Jacqueline Vugs

Mijn naam is Jacqueline Vugs. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mooie sierraden. Het was voor mij een heel logische stap om na de middelbareschool de opleiding tot goudsmid op de Vakschool in Schoonhoven te gaan volgen. Ik ben enorm trots dat ik in 2006 afstudeerde en vanaf dat momentde titel van goudsmid mag dragen!

 

Na mijn opleiding heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan als goudsmid en diamant zetter bij vooraanstaande juweliers (Gassan Schiphol en Juwelier Ton van Grinsven). Dit heeft een belangrijke basis gelegd tot de stap naar eigen ondernemerschap. In 2015 liepen Lonneke Keuten en ik elkaar tegen het lijf. We kenden elkaar al als collega’s bij een voormalige werkgever. Onder het genot van een drankje ontstond het idee voor het opstarten van een eigenbedrijf. Zo is er nieuwe concept “Goudsmederij Atelier Oranjestraat” in Best ontstaan. Twee goudsmeden in één atelier maar ieder meteen eigen smederij en klantenkring.