bijzondere trouwringen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

 

In elk opzicht gaat dit een fantastische dag worden. Bij zo’n prachtige dag horen uiteraard ook bijzondere trouwringen. Trouwringen speciaal op maat voor jullie gemaakt. Voor allebei een speciale ring, modern en toch ook tijdloos, te dragen voor de rest van jullie leven samen.

atelier collectie trouwringen

 

Op atelier heb ik een bijzondere collectie trouwringen om te bekijken en passen, alles kan naar wens worden gemaakt... zo ontstaan er steeds unieke trouwringen sets die bij jouw en die van je partner past!

 

 

 

Gouden trouwringen.Wist je dat er heel veel mogelijkheden zijn om jullie ringen bijzonder en uniek te maken? Denk eens aan combinaties van goud met zilver, of het hergebruiken van oud goud of trouwringen van bijvoorbeeld je ouders.

 

Jacqueline zoekt altijd naar een vorm om ringen in een aparte stijl toch als set te combineren. Zo kunnen jullie eigen unieke wensen toch samen gaan. Zou je graag meer willen weten? Kijk dan vast naar de vele foto’s op deze site, Facebook of Instagram. Of stuur een bericht voor meer informatie en maak eens vrijblijvend een afspraak met Jacqueline

 

Naast gouden ringen met diamant kan ik ook prachtige klassieke platina trouwringen maken met of zonder steen. Helder maanwit, met een tijdloze vormgeving.

Diamanten ring
Diamanten ring