oud goud laten omsmelten..


omsmelten en kosten

Sieraden van toen, vermaken naar de smaak van nu. Omsmelten van oud goud, wanneer de herinnering bewaard mag blijven en een nieuw verhaal mag gaan vertellen. Het verwerken van die verhalen is heel persoonlijk, het liefst in een ontwerp voor een draagbaar sieraad, wat een leven lang mee gaat! Oude dierbare sieraden, verkregen uit een erfenis of jarenlang gedragen en nu versleten. Niet meer van deze tijd. Vaak met kleine aanpassingen, grote veranderingen. Mooie edelstenen samenvoegen er ontstaat zo een nieuw sieraad. Te dragen zoals jij dat wil..

 

Als u oud goud wil laten vermaken is het goed om te weten dat je hiervoor het best alleen geel goud kunt gebruiken. Wit en rood goud word eerder bros na het smelten hiervan. Bij deze materialen is het wel mogelijk dit in te leveren en hiermee te betalen. 

 

Kosten voor het vermaken van uw eigen goud tot een nieuwsieraad begint bij €500,= en kan oplopen binnen uw eigen wensen en mogelijkheden. Ik adviseer u naar een persoonlijk sieraad en zullen de kosten van te voren met u bespreken en de mogelijkheden aangeven.

Passie voor ambacht

Goud omsmelten

 

 

Heeft u gouden sieraden in de kast liggen. Laat dan van uw "oud goud" een mooi sieraad maken, welke u wel draagt.

 

U kunt uw goud natuurlijk inleveren bij veel bedrijven, maar mooier is het om er iets van te laten maken wat de herinnering aan de geschenk momenten of de overleden eigenaren in stand houd.

Oud goud laten vermaken lijkt heel eng, maar als goudsmid weet je precies wat er kan met het materiaal en kan je van te voren aangeven of en hoe het eruit komt te zien. Zo is het voor de klant alleen maar spannend, maar het is bijna iets wat je mee hebt moeten maken.

 

De emotie van de eerdere momenten van het sieraad, maar ook de emotie van het moment waarvoor het nu word gemaakt. Al dan niet een speciaal moment, geeft de sieraden een nieuwe emotie. Jacqueline Vugs maakt emotie draagbaar.

 

"De plek waar emotie een juweel wordt!''...

 

Wil je snel een vraag stellen ?

Bel dan mij op !. Goudsmid Jacqueline Vugs 

06-23580917

Kijk op mijn facebook pagina: