Herinneringssieraad

gedenksieraad met vingerafdruk
gedenksieraad met vingerafdruk

As-sieraad

Een As-sieraad kan een geheel nieuw sieraad naar wens zijn. Maar bestaande sieraden kunnen ook aangepast worden tot een as-sieraad. wil je hierover meer weten? kijk dan verder op mijn site of mail mij met je vraag.

Vingerafdruk

munt met vingerafdruk

Vingerafdruk sieraden zijn op verschillende manieren mogelijk. Vaak heb je al een afbeelding of mal. hiervan kan naar wens een sieraad gemaakt worden. Maar wil je meer info over hoe je een afdruk verkrijgt? kijk dan hier verder voor tips.

Erfstuk

Een erfstuk gekregen?, vaak moet een ring op de juiste maat gemaakt worden. hiervoor kun je ook bij mij terecht. En soms past de stijl niet bij je?, dan pas ik het model zo aan zodat je het met plezier kunt gaat dragen.


Verschillende soorten Herinnerings-sieraden

 

Als gedenksieraad is alles mogelijk, een herinnering gepakt in een nieuw juweel, of een ontwerp ontstaat van oud goud. U kunt uw oude goud en zilver laten omsmelten of aanpassen zodat u het weer met plezier kunt dragen in plaats van in het doosje te laten liggen. Er zijn veel mogelijkheden om een sieraad te laten maken wat geheel naar wens is en waar uw emotie wordt weerspiegeld.

''Van emotie naar handgemaakt sieraad''...

 

herinnerings-sieraad betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Ik streef ernaar om een gedenksieraad te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat. Waarbij uw wensen en gedachten samen komen in een uniek en persoonlijk sieraad.

Wat ik belangrijk vind als ontwerper/goudsmid is dat u uw wensen kenbaar kunt maken in alle rust en privacy, daarom is het prettig om een afspraak te maken. Mijn atelier is gevestigd in Best Noord-Brabant. Vlakbij Eindhoven en s'-Hertogenbosch. U bent welkom....

 

voorbeelden gedenksieraden die ik voor klanten heb mogen maken: