Hanger met vingerafdruk

Vingerafdruk 'specialist' regio Eindhoven

''Van emotie naar handgemaakt sieraad''...

 

Ik streef ernaar om een hanger te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat. Waarbij uw wensen en gedachten samen komen in een uniek en persoonlijk sieraad.

Wat ik belangrijk vind als ontwerper/goudsmid is dat u uw wensen kenbaar kunt maken in alle rust en privacy, daarom is het prettig om een afspraak te maken. Mijn atelier is gevestigd in Best Noord-Brabant. Vlakbij Eindhoven en s'-Hertogenbosch. U bent welkom....

 

Hanger met vingerafdruk, een herinnering gepakt in een nieuw juweel, of een ontwerp ontstaat van oud goud. U kunt uw oude goud laten omsmelten of aanpassen zodat u het weer met plezier kunt dragen in plaats van in het doosje te laten liggen. Er zijn veel mogelijkheden om een sieraad te laten maken wat geheel naar wens is en waar uw emotie wordt weerspiegeld.

 

Vingerafdruk verwerken in een sieraad.

backWanneer je een sieraad wil laten maken met een vinger afdruk van jezelf of een dierbare, dan is de afdruk belangrijk. De mooiste resultaten krijg je bij een scherpe afdruk.

Gewoon in inkt. Op papier. Dat kun je zelf..De moderne technieken waarmee ik kan werken, zorgen voor een mooi resultaat in zilver of goud.

 

Op atelier zijn speciale inktsetjes verkrijgbaar om zelf een vingerafdruk te kunnen maken.

Een inktsetje kost € 12,50 en wordt in mindering gebracht wanneer ik een sieraad ervan mag maken

 

Een herinnering in een sieraad om bij je te dragen voor elke dag..

 

 

Bekijk de voorbeelden op de website of een van de vele voorbeelden in de winkel

Een hanger met een vingerafdruk